Duurzame inzetbaarheid

Je passie (her)ontdekken, omdat werken vanuit passie het meeste werkgeluk genereert!

Lifetime employability, het voortdurend bijhouden en ontwikkelen van kennis en vaardigheden. Past je huidige functie nog wel bij je? Heb je het gevoel dat je huidige functie onvoldoende uitdaging biedt?

Loopbaanadvies Nanda Ekkers
Loopbaanadvies Nanda Ekkers

Wat is duurzame inzetbaarheid?

De definitie van Van der Klink en anderen (van der Klink e.a., 2010 in opdracht van ZonMW): ”Duurzame inzetbaarheid betekent dat werknemers in hun arbeidsleven doorlopend over daadwerkelijk realiseerbare mogelijkheden alsmede over de voorwaarden beschikken om in huidig en toekomstig werk met behoud van gezondheid en welzijn te (blijven) functioneren. Dit impliceert een werkcontext die hen hiertoe in staat stelt, evenals de attitude en motivatie om deze mogelijkheden daadwerkelijk te benutten.”

Loopbaanadvies Nanda Ekkers

Duurzame inzetbaarheid: voor (her)oriëntatie op werk of studie

Loop je rond met de volgende loopbaanvragen: wat past bij mij? Wat zijn mijn drijfveren en talenten? Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en een stip op de horizon plaatsen voor een volgende loopbaanstap, maar waar begin ik? Ik wil graag iets anders doen, maar ik weet niet hoe ik dit moet aanpakken? Heb je de wens om voor jezelf te beginnen? 

Samen brengen we je persoonlijkheid, talenten en competenties in kaart. Inzicht in drijfveren / werkwaarden helpt je ontdekken waar je energie van krijgt en wat je belangrijk vindt. Het traject brengt je nieuwe inzichten over jezelf in relatie tot werk.

Zij gingen je voor

“Nanda heeft mij op een zeer praktische/concrete manier inzicht gegeven in mezelf én mijn werkwensen. Tegelijk kan ik haar manier van werken samenvatten als warm, hartelijk en open.
Door mijn ADD is het voor mij lastig de balans te vinden tussen een goedbetaalde baan (wat de maatschappij vaak verwacht) en dat wat me echt gelukkig maakt: schrijven.
Nanda's inzichten hebben mij geholpen voor mijn schrijven te kiezen. Dan maar minder geld!”

Gina Miroula HakertRedacteur Eye

“Ik heb over een periode van vier maanden een loopbaantraject bij Nanda gedaan. Dit traject heeft mij goed geholpen in het duidelijk krijgen waar mijn krachten liggen, waar ik op werkvlak energie van krijg, en welke richting ik op wil met mijn carrière. Nanda heeft een hele prettige en pragmatische aanpak en heeft enorm veel tools en testen beschikbaar om tot persoonlijke inzichten te komen. Ik zou een traject bij Nanda zeker aanraden, niet alleen voor mensen die een carrière switch overwegen (waar toch vaak aan wordt gedacht bij een loopbaancoach), maar voor iedereen die even met meer aandacht stil wil staan bij waar je staat in je carrière .”

Judith RietveldSenior Brand Manager Friesland Campina

Benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen?

Heb je een vraag of wil je eens vrijblijvend een afspraak maken om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen. Neem gerust contact op.