Interim

Als freelancer kom ik graag uw organisatie versterken!

Ik ben beschikbaar voor interim opdrachten op het snijvlak van HRM, loopbaan en coaching.

Loopbaanadvies Nanda Ekkers
Duurzame inzetbaarheid Nanda Ekkers

Mijn expertises

Loopbaan

Als interim loopbaanadviseur om uw medewerkers te adviseren met betrekking tot hun duurzame inzetbaarheid.

Verandertrajecten

Het ondersteunen en faciliteren van leidinggevenden tijdens een verandertraject én met medewerkers en hun teams aan de slag als het gaat om gedrag, weerstand, frustratie en angst.

Mobiliteit

Bij positieveranderingen die uw werknemer gedurende de loopbaan (intern of extern) doormaakt of als u als werkgever tijdelijk hulp nodig heeft bij een reorganisatie en de boventalligheid van medewerker

Cultuurtrajecten

Indien het gaat om houding & gedrag, het werken aan een nieuwe cultuur, samenwerken en verbinden.

Coaching

Indien uw werknemer of een van de teams hulp van buitenaf kan gebruiken om zaken inzichtelijk en bespreekbaar te maken en vervolgens aan ontwikkeling te kunnen werken.

HRM

Als uw organisatie tijdelijke ondersteuning kan gebruiken bij werving & selectie, opleiden & ontwikkelen, loopbaangesprekken, driegesprekken met leidinggevende en werknemer.

Nanda is een enthousiaste interimmer die vol energie met haar klus aan de slag gaat en dit ook uitstraalt. Ze is positief kritisch, signaleert issues en maakt die bespreekbaar. Ook daar waar het spannend is. Nanda is een goede sparringspartner en collega’s komen na een coachgesprek graag bij Nanda terug om een vervolg te geven aan een gesprek met haar. Een waardevolle kracht binnen ons team.

Sandra BangaAfdelingshoofd Verkeer- en Watermanagement Rijkswaterstaat Noord West

Een interim opdracht uitbesteden?

Heeft u een vraag of wilt u eens vrijblijvend een afspraak maken om te bespreken wat ik uw organisatie kan betekenen. Neem gerust contact op.