Loopbaanadvies

Een reflectie op je loopbaan: vitaal en gemotiveerd aan het werk.

Met je toekomst aan de slag, loopbaanadvies om te komen tot een persoonlijk profiel, waardoor jij helder hebt wie je bent, wat je kunt, wat je wilt en onder welke voorwaarden je dat wilt.

Loopbaanadvies Nanda Ekkers
Loopbaanadvies Nanda Ekkers

Vitaal en gemotiveerd tot aan je pensioen

Loopbaanbegeleiding om te onderzoeken waar jij op het gebied van werk het meest blij van wordt. Outplacementbegeleiding, die nieuwe baan weer snel binnen handbereik. Welk beroep en welke carrière past bij jou en in wat voor soort werkomgeving kun jij het beste uit jezelf halen?

Duurzame inzetbaarheid

Vitaal en gemotiveerd werken tot aan je pensioen. Loopbaanbegeleiding om te onderzoeken waar jij het meest gelukkig van wordt.

Hulp bij beroeps- en studiekeuze

Welk beroep en welke carrière past bij jou en in wat voor soort werkomgeving kun jij het beste uit jezelf halen?

Outplacement

Outplacementbegeleiding is bewezen effectief in het snel vinden van een nieuwe baan.

Zij gingen je voor

“De samenwerking met Nanda, in een loopbaantraject voor een van onze medewerkers, hebben we als zeer prettig ervaren. Het traject kon snel opgestart worden, wat heel fijn was. Daarnaast vinden wij het erg prettig communiceren met Nanda. Ze is makkelijk in de omgang, hanteert korte lijntjes en schakelt snel. Tevens, het meest belangrijke, onze medewerker heeft antwoord gekregen op zijn loopbaanvraag.”

Sammy ShaapHR adviseur EMG Nederland

“Ik heb over een periode van vier maanden een loopbaantraject bij Nanda gedaan. Dit traject heeft mij goed geholpen in het duidelijk krijgen waar mijn krachten liggen, waar ik op werkvlak energie van krijg, en welke richting ik op wil met mijn carrière. Nanda heeft een hele prettige en pragmatische aanpak en heeft enorm veel tools en testen beschikbaar om tot persoonlijke inzichten te komen. Ik zou een traject bij Nanda zeker aanraden, niet alleen voor mensen die een carrière switch overwegen (waar toch vaak aan wordt gedacht bij een loopbaan coach), maar voor iedereen die even met meer aandacht stil wil staan bij waar je staat in je carrière.”

Judith RietveldSenior Brand Manager Friesland Campina

Benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen?

Heb je een vraag of wil je eens vrijblijvend een afspraak maken om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen. Neem gerust contact op.