Hulp bij beroeps- of studiekeuze

(Her)oriëntatie op werk en/of studiekeuze

Ga jij binnenkort een opleiding starten, maar heb je geen idee wat je wilt gaan doen? Lijken veel opleidingen je leuk waardoor een keuze maken moeilijk is? Heb je al eerder een opleiding gevolgd, maar overweeg je een carrièreswitch? Ik kan je helpen een passende keuze te maken voor een vervolgopleiding.

Loopbaanadvies Nanda Ekkers
Loopbaanadvies Nanda Ekkers

Terug naar de kern

Tijdens een studiekeuzetraject gaan we samen de slag om te ontdekken wie jij bent, waar jouw interesses liggen en wat jouw studiemogelijkheden zijn. We voeren gesprekken, je gaat aan de slag met opdrachten en maakt testen. Uiteraard krijg je een login om te werken met de uitgebreide beroepen- en opleidingendatabase.

Loopbaanadvies Nanda Ekkers

Hoe ziet een studiekeuzetraject eruit?

  • We gaan op zoek naar jouw interesses en drijfveren.
  • Met behulp van een persoonlijkheidstest, een drijfverentest en de beroepen en studiekeuzetest van LDC vormen we een beeld van jouw persoonlijkheid en kwaliteiten. 
  • We onderzoeken welk beroep en welke carrière bij jou past en in wat voor soort werkomgeving jij het beste uit jezelf kunt halen.

Aan het eind van het traject kun jij een bewuste studiekeuze maken.

Benieuwd of een keuzetraject iets voor jou is?

Heb je een vraag of wil je eens vrijblijvend een afspraak maken om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen. Neem gerust contact op.